Yla ikapp med Wolf Cub och tävla hos Mr Green

Hos Mr Green är det alltid något roligt och spännande på gång! Den här veckan kan du roa dig med att delta i flera kampanjer och tävlingar där du kan vinna fina priser. Som du kanske redan vet lanseras Wolf Cub från NetEnt hos Mr Green denna torsdag och det ska givetvis firas som sig bör! Från och med klockan 13:00 i dag, torsdagen den 7:e september, och fram till och med klockan 23:59 nu på söndag, den 10:e september, kan du delta i ett lotteri. Under dessa dagar samlar du lotter i samband med att du spelar nya Wolf Cub från NetEnt hos Mr Green. För varje 100 kronor du omsätter i spelet kommer du att få en lott och varje dag under kampanjperioden kan du få upp till 50 lotter. Mr Green kommer därefter att dra inte mindre än 500 vinnare som får dela på 100 000 kronor i kontantpriser som självklart är fria från omsättningskrav. En glad spelare kammar hem 1:a priset och 20 000 kronor!

Res via Route 66 hos Mr Green och vinn pengar

nya kampanjer och tävlingar hos mr greenVill du fortsätta att ha kul hos Mr Green kan vi passa på att tipsa dig om ytterligare en tävling. I potten här finns det dessutom 150 000 kronor och du kan lägga beslag på en del av pengarna om du har turen på din sida. Det gäller att hoppa på bussen i Chicago och åka till Los Angeles i spelautomaten Wheel of Fortune hos Mr Green om du vill vara med. För varje bensindunk du lyckas samla på dig i spelet kommer bussen att köra fram en mil i taget vilket i sin tur också gör att du flyttar dig själv uppåt på Mr Greens topplista. De 50 spelare som lyckas få ihop flest mil när kampanjen slutar nästa torsdag, den 14:e september, kommer att tilldelas kontantpriser varav 1:a pris även här är 20 000 kronor. Prispengarna är som vanligt hos Mr Green fria från omsättningskrav så att du kan ta ut dem och använda kontanterna hur du vill och när du vill.

Var med och tävla hos Mr Green om kontantpriser

Besök 1920-talet i Mr Greens live Roulette i helgen

Det är inte för inte som det kallas för ”det glada 20-talet” med jazz och dans! Nu kan du åka tillbaka i tiden vid Mr Greens tidsbegränsade Roulette i retroformat. Samtidigt kan du samla upp till 400 free spins i den populära spelautomaten Jack Hammer från NetEnt. Det hela är väldigt enkelt. Bara logga in på ditt konto hos Mr Green och besök sedan NetEnts ”Live Retro Roulette”. För varje 20 omgångar du spelar med riktiga pengar kommer du att belönas med 50 free spins i Jack Hammer. Du kan få 50 free spins om dagen vilket innebär att du totalt kan få 400 gratissnurr under hela kampanjperioden. Det kanske bästa av allt är att du får dina snurr på en gång – tänk på att det tillkommer ett omsättningskrav på x35 på dina vinster.

Denna speciella live Roulette håller öppet mellan klockan 14:00 och 02:00 under följande dagar:

  • 7:e till 8:e september
  • 14:e till 15:e september
  • 21:e till 22:e september
  • 28:e till 29:e september
Inga betyg än.

Betygätt detta