Spela Gonzo’s Quest med 170 snurr hos PlayFrank

Det har hunnit bli torsdagen den 14:e september och halva månaden har redan gått. Hösten och dess regnrusk är onekligen här! Om du vill liva upp tillvaron kan vi tipsa om att du borde besöka casinot PlayFrank i dag – helst innan midnatt om du vill säkra upp till 170 free spins i den otroligt populära spelautomaten Gonzo’s Quest från NetEnt. Kampanjen är nämligen enbart tillgänglig fram till klockan 23:59 ikväll!

Bara du gör en insättning kommer du att få 20 gratissnurr på en gång som du kan använda i spelet. Omsätter du dessutom ett visst belopp i Gonzo’s Quest därefter får du ytterligare free spins i spelet. Du kan välja mellan tre olika alternativ – om du omsätter 200, 500 eller 1000 kronor får du nämligen 20, 75 eller 150 extra free spins att roa dig med hos PlayFrank i dag. Notera då att det tillkommer ett visst omsättningskrav på dina eventuella vinster från gratissnurren också!

PlayFrank introducerar en bonusstege i helgen

spela hos playfrank och få 170 free spins och en bonusstegeMellan den 16:e och den 17:e september, alltså nu på lördag och söndag, kan du besöka PlayFrank igen om du vill ta del av inte mindre än tre reload bonusar. Erbjudandet består av en så kallad bonusstege vilket betyder att du får tre bonusar i tre steg. Det är väldigt enkelt faktiskt och du har möjlighet att nyttja alla tre bonusar om du så vill som krediteras till ditt konto så fort du har gjort din insättning. Så här ser PlayFranks bonusstege ut denna helg som du inte vill missa:

  • 1:a insättningen = 50% i bonus upp till 1000 kr
  • 2:a insättningen = 75% i bonus upp till 1000 kr
  • 3:e insättningen = 100% i bonus upp till 1000 kr

Det tillkommer naturligtvis omsättningskrav på bonuspengarna som du måste uppfylla.

Hämta dina free spins hos PlayFrank nu

Generös välkomstbonus till PlayFranks nya spelare

Är du inte medlem hos PlayFrank ännu väntar en schysst välkomstbonus på dig i tre delar som inkluderar både free spins och insättningsbonusar. När du sätter in pengar för första gången matchar PlayFrank dig med 100% extra upp till 2000 kronor och 100 gratissnurr i Starburst. Därefter får du också 50% i bonus upp till 1000 kronor med din andra insättning kombinerat med 50 gratissnurr i Starburst. Sist men inte minst avslutas paketet med 100% i bonus upp till 1000 kronor och 50 spins till när du gör din tredje insättning.