Free spins tisdagen den 9 oktober 2018

Denna tisdag den 9 oktober har vi mycket spännande på gång. Halloween börjar sakta närma sig och det innebär att allas vår grönklädda gentleman kommer att ge dig chansen att vinna ett spökäventyr. Vi hämtar också free spins hos Cashmio, där vi även deltar i de dagliga turneringarna. I kväll har vi ringat in klockan 20.00 för att spela nya Coins of Egypt hos Casumo, i en turnering med rejält förhöjd prispott.

Vinn en spökresa hos Mr Green

Mr Green Halloween-kampanjI går nämnde vi att Mr Green har fler saker att bjuda på denna vecka. Vi måste därför ta upp hans spektakulära Halloween-kampanj, där du kan vinna en resa till skeppet Queen Mary som sägs vara en av värdens mest hemsökta platser. Du får till och med bo i den mest hemsökta sviten B340. Du kan också njuta av fem nätter i Los Angeles om du vinner. Du tävlar genom att spela på Mr Greens utvalda spel i hans delkampanjer, som anordnas mellan 8 oktober och den 1 november. För varje 200 spelrunda du spelar på de utvalda spelen, så får du en lott till dragningen där bland annat resan ligger i potten.

Första delkampanjen avslutas i morgon den 10 oktober och här finns 40 000 kronor i prispotten. Samla poäng genom att spinna på Mr Greens Escape Route-spelsamling för att ta dig uppför ledartavlan och bli en av vinnarna. Som ny kund kan kan du hämta upp till 1000 kronor i bonus och 200 free spins. Snurra loss hos Mr Green.

Hämta 40 free spins på Ark of Mystery hos Cashmio

Cashmio Champions RaceI dag har du möjlighet att låsa upp ett nytt bonusmynt hos Cashmio om du har gjort en insättning inom de senaste 30 dagarna. Detta innehåller 40 free spins på spelautomaten Ark of Mystery och du får dem genom att göra en insättning på minst 200 kronor. Vi vill också påminna om Cashmios dagliga Cashmio Champions Race. Två turneringar anordnas dagligen och priserna varierar mycket, men ofta ligger free spins i potten. Det gillar vi! Du får ett poäng när du vinner, fem poäng vid vinst tre gånger i rad och 25 poäng vid en Big Win när du spelar på utvalda spelautomater. Surfa in hos Cashmio.

Boostat Reel Race på nya Coins of Egypt

Om du inte har kollat in NetEnts nya slot Coins of Egypt, så har du en ypperlig chans att göra det i kväll. Casumo kör nämligen ett Reel Race klockan 20.00, i vilket prispotten höjs från 10 000 kronor till 20 000 kronor som går direkt till vinnaren. Är du inte medlem hos detta roliga casino som vill förinta tråkighet, så har du glädjen av att kunna ta del av 200 free spins och 12 000 kronor i bonus som ny kund. Bli medlem hos Casumo.

Inga betyg än.

Betygätt detta