Free spins tisdagen den 21 augusti 2018

I dag går vi på festival hos Vera&John, tävlar om en VIP-resa till Karibien hos RedSpins och tar del av Guts free spins-frenesi med 100 000 kronor i potten. Vi tror att tisdagen den 21 augusti 2018 blir en riktigt bra dag med dessa fina erbjudanden.

Delta i tredje uppdraget i Vera&Johns cashfestival

Om du har missat det, så vill vi berätta att Vera&Johns cashfestival i full gång. Varje vecka väntar uppdrag som du kan slutföra för att få en lott till veckans utlottning. Nu har vi kommit till tredje veckan och cashfestivalen börjar därmed gå mot sitt slut. Uppdrag tre går ut på att göra en total insättning på 500 kronor, att spela med en kontantinsats på Viking Runecraft Mobile, att spela med en kontantinsats på House of Doom Mobile och och att spela med en kontantinsats på Sizzling Spins Mobile mellan den 15 augusti och den 22 augusti. Då får du en lott till dragningen, där 10 000 kronor ligger i potten. Visste du om att du som ny medlem hos Vera&John kan få 200 free spins och en bonus på upp till 3000 kronor? Spela hos Vera&John.

Free spins frenesi hos Guts – vinn 10 000 kronor

Free spins GutsHos Guts är free spins extra värdefulla just nu. Det vill säga dem som du kan aktivera i Wolf Gold, Asgard, Gold Rush och Caishen’s Gold. För varje gratissnurr som du spelar på dessa spelautomater, så klättrar du på en leaderboard med 100 000 kronor i potten. 117 spelare får pris och du kan bli den som tar hem förstapriset på 10 000 kronor. Turneringen vara bara fram till den 23 augusti, så det är hög tid att spinna loss. Träffa bonusrundor hos Guts.

Vinn en VIP-resa till Karibien hos RedSpins

Har du fått ett mejl av RedSpins som säger att du får tävla om en lyxig VIP- resa till Karibien? Om inte, bör du ta en extra titt i din inkorg för att se om du är berättigad att tävla hos RedSpins Casino i kampanjen VIP Karibean Holiday, som anordnas i samarbete med Microgaming mellan den 16 augusti och den 30 augusti. För att bli en VIP-medlem hos RedSpins behöver du ha gjort en kvalificerad insättning och då får du njuta av många fler fördelar som speciell medlem. Som ny medlem via oss får du 10 free spins på Starburst direkt och sedan möjlighet att ta del av upp till 5000 kronor i bonus, samt 50 free spins. Läs mer om tävlingen hos RedSpins.

Inga betyg än.

Betygätt detta