Free spins tisdagen den 17:e april 2018

Tisdagen den 17:e april bjuder på trevliga kampanjer hos LeoVegas, Mr Green och Lapalingo. Du kan bland annat vinna festivalbiljetter till Sweden Rock, tävla om din andel av 200 000 free spins och vinna en bonus på 100 kronor utan att du behöver satsa en enda krona!

Tävla om festivalbiljetter med House of Doom hos LeoVegas

House of Doom LeoVegasOm du gillar rock vill du verkligen inte missa LeoVegas kampanj som pågår just nu, i vilken biljetter till Sweden Rock står på spel. Första pris är två biljetter till festivalen, en gitarr signerad av Candlemass och två t-shirts – också signerade av Candlemass. Andra priset består av två biljetter till Sweden Rock och två t-shirts signerade av Candlemass. Övriga vinnare i kampanjen får free spins på House of Doom. För att tävla om de grymma priserna ska du spela på den nya spelautomaten House of Doom från Play’n GO och aktivera så kallade domedagsspinn. Du får poäng baserat på hur många du lyckas spela under en omgång och givetvis handlar det om att få så många poäng som möjligt innan kampanjen avslutas den 22:a april. Anmäl dig till tävlingen hos LeoVegas.

Mr Green ger bort 200 000 free spins

Free spins Mr GreenMr Green anordnar en stor fest och bunkrar upp med 200 000 free spins som ska delas ut. Genom att spela på Golden Colts och/eller Golden King från Play’n GO under kampanjperioden, den 16:e till den 22:a april 2018, tjänar du poäng varje gång du vinner eller aktiverar en funktion i spelen. De 1000 spelare som har fått flest poäng när kampanjen slutar får 200 free spins vardera att använda på Sweet Alchemy. Blir du en av dessa spelare får du ett meddelande till ditt konto när festen är över. Delta i Mr Greens vårfest med free spins.

Din åsikt kan ge dig en bonus hos Lapalingo

Hos Lapalingo vill man visa att din åsikt är viktig. Därför ger spelbolaget bort 100 kronor i bonus till tio av de spelare som berättar sin åsikt om spelet Egyptian Dreams. Surfa in på spelsidan för Egyptian Dreams och berätta vad du gillar eller vad du ogillar med spelet innan söndagen den 22:a april 2018 är slut. Om du blir en av de tio vinnande spelarna som får en bonus meddelas du via e-post. Du kan även ta del av 20 free spins på Theme Park: Tickets of Fortune när du gör en insättning till ditt spelkonto och därefter kontaktar kundtjänsten. Vi rekommenderar alltid att du läser igenom regler och villkor för kampanjer och bonusar, då de snabbt kan ändras. Hämta bonus hos Lapalingo.

Inga betyg än.

Betygätt detta