Free spins onsdagen den 19 september 2018

Det är redan onsdag, då vi idag har kommit fram till den 19 september 2018. De godsaker som vi har kollat in i dag är att det finns free spins att hämta hos Mr Green och vi tar även del av ett fantastiskt välkomsterbjudande hos NYspins. Dessutom fortsätter vi att berätta om LeoVegas gigantiska Starburstfestival. Håll till godo!

Nytt Veckans Spel och free spins att hämta hos Mr Green

Även denna vecka fortsätter Mr Green sin kampanj på veckans spel, men nu är det ett nytt spel som gäller. Spela 50 rundor på Veckans Spel Turn It Up hos Mr Green för att få 25 free spins på Starburst. Detta kan du göra varje dag denna vecka, vilket betyder en hel del gratissnurr att ta del av ända fram till måndagen den 24 september. Turn It Up har utvecklats av Push Gaming och här äntrar du en rockscen, där du kan ta del av massvis med funktioner som bonusspel, förbättrade vinstchanser och multiplikatorer. En slot som är värd att kolla in. Rocka loss hos Mr Green.

Hämta 200 free spins och 10 000 kronor i bonus hos NYspins

NYspins free spinsI dag har vi spanat in ett fantastiskt välkomstpaket, som ger dig upp till 10 000 kronor i bonus och 200 free spins på Starburst. Det är NYspins som erbjuder detta välkomstpaket, som vi tycker sticker ut lite extra. Bonusen betalas ut över fyra insättningar, men redan när du registrerar dig så får du en present, nämligen 20 gratissnurr på Starburst.

Dessutom erbjuder casinot spel via bankID om du inte vill registrera dig. Då kan du troligen inte ta del av bonusen, men du får fortfarande 20 free spins på Starburst, samt förmånen att slippa registreringsprocessen och kunna göra uttag på 6 minuter. Spela hos NYspins.

Free spins och gratis cash hos LeoVegas

I går lovade vi att återkomma till LeoVegas Starburstfestival med två miljoner kronor i potten, då den är alldeles för stor för att behandla i en nyhet. Förutom den veckoliga utlottningen, så kan du nämligen även få free spins och till och med vinna pengar från dem helt gratis. Varje dag mellan måndag och torsdag delar LeoVegas ut två spinn på antingen Starburst eller Berryburst MAX. Om du skulle få högsta enskilda myntvinst på ett av dina spinn så vinner du 5000 kronor i kontanter den aktuella dagen. Och om inte det skulle vara nog, så delar LeoVegas ut 7 free spins gratis på ett utvalt spel varje söndag fram till den 21 oktober. Denna söndag, den 23 september, är det utvalda spelet Starburst. Hämta dina två free spins i dag hos LeoVegas.

Inga betyg än.

Betygätt detta