Free spins onsdagen den 13 juni 2018

Lillördag är här, då vi har nått fram till onsdagen den 13 juni 2018. I dag har vi gått på en riktig free spins-jakt och funnit rikedomar både hos Royal Panda på Witchcraft Academy och på Jungle Books hos Mr Green. Dessutom hittar vi förmånliga bordsspel hos Bethard denna onsdag.

Free spins och royal spins på Witchcraft Academy hos Royal Panda

Spelatomaten Witchcraft Academy har nu lanserats till alla online casinon som vill ha den, efter att den har varit exklusiv för LeoVegas. Det uppmärksammar Royal Panda, som ger bort upp till 75 royal spins på spelautomaten till alla spelare som kvalificerar sig för erbjudandet. Allt du behöver göra är en insättning:

  • Sätt in mellan 250 kronor och 1500 kronor för att få 25 free spins
  • Sätt in mellan 1500 kronor och 2500 kronor för att få 40 free spins
  • Sätt in över 2500 kronor och få 25 royal spins

Du är berättigad till att ta del av erbjudandet en gång om dagen under kampanjdagarna 13-15 juni, vilket innebär att du totalt kan tjäna upp till 75 royal spins på Witchcraft Academy. Du vet väl om att royal spins är värda 20 kronor vardera, vilket kan innebära rejäla vinster om du har tur? Surfa in hos Royal Panda.

Det regnar free spins hos Mr Green

Mr Green free spinsOm du precis som vi älskar free spins, så ska du bege dig över till Mr Green på studs. Som vi berättade om häromdagen, så kan du tjäna upp till 100 free spins på nya Witchcraft Academy och sista dagen för detta erbjudande är i dag. Samtidigt så pågår kampanjen på veckans utvalda spel, som är Panther Moon. Du kan tjäna 25 free spins på spelautomaten Jungle Books varje dag fram tills den 17 juni 2018 genom att spela 50 omgångar på Panther Moon samma dag. Tassa iväg till Mr green.

Free roll-frenesi om onsdagarna hos Bethard

Om kortspel är din grej, så kan vi meddela att ett jokerkort har lagts till i en del av spelen hos Bethard för att öka dina vinstchanser. Och som du säkert vet innebär jokern att den kan ersätta andra kort, så att du kan själv bestämma vilket kort den ska vara. Bland annat kan du spela Blackjack 21 Heads Up, där du ska komma så nära siffran 21 som möjligt. Du kan spela på dator, mobil, samt surfplatta och mer information om vilka spel du hittar jokerkortet i, finner du hos Bethard. Blir du medlem via oss, så får du 2000 kronor i bonus och 100 free spins – exklusivt! Besök Bethard.

Inga betyg än.

Betygätt detta