Free spins fredagen den 5 oktober 2018

Det har blivit fredagen den 5 oktober och vi välkomnar helgen med en mängd free spins. Bland annat så äger matchen mellan Conor McGregor och UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov rum, vilken kan ge dig free spins för varje rond som den pågår. Vi beger oss också över till Rizk, där du kan vinna en extra stor vinst när du spelar Blackjack. Dessutom förgyller vi fredagen med gratissnurr på Flowers hos Cashmio och hoppas på extra klirr i kassan lagom till helgen.

40 free spins på Flowers hos Cashmio

Om du har gjort en insättning hos Cashmio de senaste 14 dagarna, så är du kvalificerad till att ta del av en kampanj som ger dig upp till 40 free spins på spelautomaten Flowers i dag. Gör en insättning på 300 kronor för att låsa upp bonusmyntet och bege dig sedan till spelautomaten för att spela dessa gratissnurr på Flowers. Gör ett besök hos Cashmio.

Rizk ger dig chans att vinna 100 gånger pengarna

Rizk BlackjackCaptain Rizks superhund Lucky har blivit förtjust i siffran sju. Därför kan denna siffra ge dig lite extra prispengar just nu när du spelar Blackjack på Evolutions bord i live casinot.

Om du lyckas träffa 21 med tre sjuor mellan den 4 oktober och den 7 oktober så vinner du 20 gånger satsningen och om de dessutom är i samma färg så vinner du 100 gånger insatsen. Som ny medlem hos Rizk får du 200% i bonus upp till 1000 kronor och 50 free spins, samt ett gratissnurr på Wheel of Rizk där du kan vinna allt mellan 10 free spins och 250 kronor omsättningsfritt. Spela blackjack hos Rizk.

Få free spins av Bethard när Nurmagomedov och McGregor möts

I helgen möts Conor McGregor och den regerande UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov i lättvikt. Om du lägger ett spel på 200 kronor eller mer på matchen hos Bethard, så får du 10 free spins på Sticky Bandits för varje rond som matchen pågår. Om McGregor vinner genom knockout, så får du dubbla antalet gratissnurr. Detta erbjudande gäller mellan den 1 oktober och den 7 oktober, då matchen sätter igång den 7 oktober 2018 klockan 04.00. Som ny medlem hos Bethard, kan du ta del av upp till 2000 kronor i exklusiv bonus, samt 100 free spins om du blir medlem via oss. Placera ditt spel hos Bethard.

Inga betyg än.

Betygätt detta