Free spins fredagen den 30 november 2018

Härliga fredag är här och det är också sista dagen på månaden, då vi har nått fram till den 30 november 2018. Trots att vi ännu inte har gått in i december, så har många svenska online casinon redan lanserat sina julkalendrar och andra storhelgserbjudanden. Vi har tittat på tre fantastiska julkampanjer hos Casumo, Vera&John och LeoVegas.

Casumo arrangerar coola Vinterspel

Casumo vill att du ska ha en magisk vinter och anordnar därför Vinterspelen, som är en riktigt generös tillställning som pågår mellan den 30 november 2018 och den 6 november 2019. Vi kommer att berätta mer ingående om några av de utvalda aktiviteterna i våra nyheter framöver och vill nu mest ge en försmak på allt det roliga. Bland annat kan du bli en av tre lyckliga jackpottvinnare under denna period, eftersom tre jackpottar ska delas ut under kampanjen. Varje dag kommer du också att kunna tävla om 20 000 kronor i boostade Reel Race och på söndag ökar potten till otroliga 50 000 kronor. Under kampanjen kan du även delta i cashdrops, utlottningar och annat skoj hos Casumo, så vi rekommenderar att du vallar dina skidor redan nu och hämtar 20 free spins gratis, om du inte redan är medlem. Sätt fart till Casumo.

Vera&John fixar free spins och överraskningar på VJ Express

Vera&John julkampanjHos Vera&John tar man sikte på Winter Wonderland och uppmanar dig att stiga ombord på VJ Express för att ta dig dit. Resan startade den 29 november och kommer att pågå hela december. Vera&John tar dig genom ett gnistrande vinterlandskap och ombord i varje vagn, kommer du att finna erbjudanden som exempelvis, bonusar, utlottningar, free spins och mycket annat. Varje dag väntar ett nytt erbjudande, så det kan löna sig att surfa in hos Vera&John för att se vad som döljer sig under luckan. Stig ombord på Vera&Johns VJ Express.

2,5 miljoner kronor hänger i LeoVegas julgran

LeoVegas vet verkligen hur julen ska firas på ett kungligt sätt. Hela 2,5 miljoner kronor ska delas ut i dagliga erbjudanden ända fram till julafton. Även när det gäller denna kampanj så kommer vi att berätta mer om de enskilda deltävlingarna, men vi kan övergripande säga att du kommer att kunna vinna Select Spins, kontanter, free spins och mycket mer under LeoVegas julfirande. Nu är det dags att delta i helgens tävling i kampanjen, under vilken du kan vinna GiftNGo-kuponger som kan bytas mot priser eller kontanter. Du får en lott till dragningen för varje 1000 kronor som du spelar för på Helgens Julspel: Secrets of Christmas, Santa, Jolly’s Gifts, Big Bad Wolf. Prispotten ligger på 100 000 kronor och vi håller tummarna att du vinner en andel av den. Tävla hos LeoVegas.

Inga betyg än.

Betygätt detta