Free spins fredagen den 14 december 2018

Äntligen är det fredag och helgen stundar! Vi hoppas att du hade en fin Lucia och att du nu ser fram emot julafton. I dag är det den 14 december och det innebär att vi tar del av två free spins erbjudanden som vi hittar hos Mr Green och Optibet, innan vi kastar oss in i Casumos boostade Reel Race i kväll. Vi hoppas att du får ut så mycket som möjligt av dessa kampanjer, som kan innebära ett välkommet tillskott till julkassan.

Boostade Reel Races hos Casumo i helgen

Du vet säkert om att Casumos Winter Games är i full gång och det betyder att det finns massvis med erbjudanden att ta del av just nu. I helgen kommer bland annat boostade Reel Races att äga rum med ökad prispott. I kväll och i morgon klockan 20.00 och 22.00 ligger 20 000 kronor i potten, som går direkt till vinnaren av turneringen på den juliga spelautomaten Jingle Spin. På söndag höjs prispotten till 50 000 kronor, när det har blivit dags att spinna loss på Dragon’s Luck klockan 20.00. Är du inte medlem hos Casumo kan du som ny spelare räkna med 20 free spins på Book of Dead direkt vid registrering och 100% i bonus upp till 20 000 kronor vid första insättningen. Öppna konto hos Casumo.

Upp till 500 free spins på Wild Wild West hos Optibet

Optibet free spins Wild Wild WestI dag, den 14 december, är det sista chansen att hämta upp till 500 free spins på spelautomaten Wild Wild West hos Optibet. Gör en insättning på minst 200 kronor med koden WILD och spinn sedan på hjulet, som låter dig tjäna upp till 500 free spins på den populära spelautomaten. Du kan använda denna bonuskod upp till tre gånger för att maximera dina chanser att ta hem så många gratissnurr som möjligt. Hämta free spins hos Optibet.

Free spins på Totem Lightning Power Reels hos Mr Green

Som du säkert vet, anordnar Mr Green varje vecka en kampanj på veckans spel. Du kan tjäna extra free spins varje dag genom att spela 50 spelrundor på det aktuella spelet, som denna vecka är Totem Lightning Power Reels från Red Tiger. När du har slutfört utmaningen krediteras du med 25 free spins på samma spel, så att du kan fortsätta det roliga. Gör detta varje dag resten av veckan, för att få så många gratissnurr som möjligt. Spela veckans spel hos Mr Green.

Inga betyg än.

Betygätt detta